Language Switcher

Logotext

Pedersöre öppna fibernät

"Täällä rakennamme valinnan vapauden" näin lukee mainostauluissa, jotka Osuuskunta Pedersöre Fiber on laittanut alueelle missä kuituverkon laajentaminen on käynnissä.
Voit itse joustavasti valita erilaisia palveluita kotiin ja saada parhaat mahdolliset palvelut houkuttelevaan hintaan, tämä on osuuskunnan perusfilosofia.
Korkealuokkaisen optisen valokuituverkon infrastruktuurin rakentamisessa haluamme yksinkertaisesti luoda mahdollisuuden kuluttajalle, valinnan siitä minkälaisen digitaalisen sisällön sinä tarvitset elämääsi.
Uskomme, että monimuotoisuus on parempi sekä verkko, jossa olet tilaajana. Kaikilla osuudenomistajilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa toimintaan. Tämä johtaa parempiin ehtoihin kuin mitä operaattorin välityksellä hoidetuissa verkoissa tulevaisuudessa. Muut kuin Pedersören asukkaat eivät voi tarkalleen tietää mitä alueen asukkaat tarvitsevat.
Me rakennamme verkoston samoilla ehdoilla kaikille jotka asuvat Pedersöressä. Tämä tarkoittaa sitä, että liittymä maksaa yhtä paljon riippumatta asutko Sääksjärvellä vai Sandsundissa, on sitten kyse suuryrityksestä tai yksityishenkilöstä.
Kytkentämaksu sisältää kotikytkimen sekä pääsyn verkkoon. Nykyinen maksiminopeus on 100 Mb / s, mutta verkko on suunniteltu 1 Gb / s nopeuteen. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on allekirjoittaa liittymissopimus sekä järjestää kaivuu omaan pihaan. Varmista myös, että kotikytkimelle löytyy sijoitettava tila. Kytkimen sijoituspaikan tulee olla lämmin sekä tila mistä löytyy sähköliittymä.
Ei ole ydinfysiikan kysymys rakentaa ja ylläpitää kuituverkkoa. Osuuskunnalla on mahdollisuus pitää kustannukset optimoituna, joka näkyy kilpailukykyisenä liittymis-, että kuukausimaksuna.
Mielestämme on parasta antaa ammattilaisten hoitaa ne asiat mihin omat resurssit eivät riitä. Tämän vuoksi käännymme alueen parhaiden yhteistyökumppaneiden puoleen, jotta liiketoiminta ja verkko hoituisi mahdollisimman hyvin. Flinck Jordbyggnad rakentaa, KD-soft hoitaa järjestelmätoiminnan sekä Pietarsaaren tilitoimisto vastaa taloushallinnosta. Osuuskunnalla on henkilö, joka vastaa asennuksesta sekä huollosta, osan taloushallinosta hoitaa valittu hallitus. Kuukausittainen ylläpitomaksu kattaa liikekuluja sekä osa siirretään sivuun, jolloin voidaan rahoittaa tulevia päivityksiä ja kehittää verkkoa vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia.
Osuuskunnan pääsääntöinen tehtävä on luoda infrastruktuuri ja antaa markkinatoimijoiden huolehtia palvelutarjonnasta kuten Internetistä, IP televisiosta ja puhelinliikenteestä yms.
Haluamme kuitenkin, että kaikki asiakkaamme saavat mahdollisuuden hyvään internetkapasiteettiin kilpailevan edulliseen hintaan, siksi tarjoamme tämän niille jotka haluavat internetpalvelun.
Haluatko sinäkin olla yksi edelläkävijöistä ja jo tänään saada pääsyn digitaaliselle moottoritielle mitä Pedersören avoin kuitunetti on – älä epäröi, solmi liittymissopimus niin pian kaivinkone ilmestyy lähellesi!